Stap 2 van 4; Instellingen

Importeer ruimtenamen

[optie]
Wanneer je deze optie selecteert, kunnen voorgedefinieerde ruimtenamen en ruimtenummers met de import meegenomen worden. De voorwaarden voor het definiëren van deze namen en nummers zijn uitgelegd in Eisen CAD tekening onder Ruimte.

Importeer ramen & deuren

[optie]
Wanneer je deze optie selecteert, kunnen voorgedefinieerde ramen en deuren met de import meegenomen worden. Er verschijnen onder Instellingen Deuren / Ramen extra invoervelden waarmee je de ramen en deuren definieert. De voorwaarden voor het tekenen van deze blocks zijn uitgelegd in Eisen CAD tekening onder Ramen- en deuren.

Instellingen Deuren / Ramen

Ramen en deuren kunnen in de dwg/dxf als block opgegeven worden. De voorwaarden voor het tekenen van deze blocks zijn uitgelegd in Eisen CAD tekening onder Ramen- en deuren.

Block

[selectie] Standaard “vabideur” voor een deur en standaard “vabiraam” voor een raam.
Hier selecteer je uit de lijst van aanwezige blocks in de CAD-tekening de block die het raam of de deur omvat.

Hoogte Attribuut

[selectie] Standaard “HOOGTE”.
Hier selecteer je uit de lijst van aanwezige attributen (attributes) in de block die de hoogte vaststelt.

Vert. Offset Attribuut

[selectie] Standaard “OFFSET”.
Hier selecteer je uit de lijst van aanwezige attributen (attributes) in de block die de offset, ofwel de hoogte van de onderkant van het kozijn ten opzichte van de vloer vaststelt.

Verder gaan

U kunt de wizard te allen tijde verlaten door op annuleer te klikken. De wizard wordt dan afgebroken waarbij de ingevoerde gegevens verloren gaan;

U kunt gegevens in een vorige stap wijzigen door op vorige te klikken. De gegevens van alle stappen blijven behouden;

Wanneer bovenstaande gegevens correct zijn ingevoerd, ga je naar Stap 3 van 4; Definieer de bouwlagen door op volgende te klikken.