Stap 3 van 4; Definieer de bouwlagen

LET OP: De bovenste teken laag is de onderste bouwlaag!

Gebruiken als bouwlaag

[optie]
Hier selecteert je welke tekenlagen ook daadwerkelijk in bouwlagen omgezet kunnen worden.

Naam

[lijst]
Dit is de naam van de tekenlaag en is niets anders dan een lijst met aanwezige tekenlagen, zoals in de CAD-tekening aanwezig is.

Hoogte

[millimeters]
Hier definieer je de hoogte van elke bouwlaag

Aantal bouwlagen

[aantal]
Hier definieer je het aantal unieke bouwlagen. Als er meerdere bouwlagen dezelfde indeling hebben, kun je ervoor kiezen deze bouwlaag een enkele keer te tekenen, en deze bouwlaag meerdere keren op te nemen in Vabi Elements.

Laag met namen

[selectie] Standaard zelfde tekenlaag als de naam
Hier definieer je per bouwlaag welke laag de ruimtenamen en –nummers bevat.

Laag met ramen/deuren

[selectie] Standaard zelfde tekenlaag als de naam
Hier definieer je per bouwlaag welke laag de blocks met ramen en deuren bevat.

Verder gaan

U kunt de wizard te allen tijde verlaten door op annuleer te klikken. De wizard wordt dan afgebroken waarbij alle ingevoerde gegevens verloren gaan;

U kunt gegevens in een vorige stap wijzigen door op vorige te klikken. De gegevens van alle stappen blijven behouden;

Wanneer bovenstaande gegevens correct zijn ingevoerd, ga je naar Stap 4 van 4; Preview door op volgende te klikken.