Stap 3 van 4; Centrale bibliotheek

Stap drie is alleen van toepassing als je geen profiel kiest, maar zelf samenstellen. Er verschijnt vervolgens een scherm met twee kolommen, bestaande uit profielen, hulpmiddelen en sjablonen. Aan de linker zijde zie je een lijst met de gehele inhoud van de bibliotheek. Aan de rechter zijde zie je een lijst met de gehele inhoud van de projectbibliotheek.

Kopiëren naar project

[actie]
U kunt in de linker kolom een onderdeel selecteren en vervolgens op de knop Kopiëren naar project klikken. Het onderdeel nwordt vervolgens gekopieerd vanuit de centrale bibliotheek naar de projectbibliotheek.

Zie ook Bibliotheek uitwissel.

Kopiëren vanuit het project naar de centrale bibliotheek is nog niet mogelijk met Vabi Elements. Medio 2011 zal deze functionaliteit toegevoegd worden.

Als een project leeg is, zie je wel onderdelen in de lijst staan. Dit zijn geen profielen, hulpmiddelen en sjablonen (files), maar betreft enkel de treeview met de typeverdeling (mappen).

In een project zitten geen profielen. Dit komt omdat een project zelf als een profiel beschouwd kan worden.

Verder gaan

1.    U kunt de wizard te allen tijde verlaten door op annuleer te klikken. De wizard wordt dan afgebroken waarbij de ingevoerde gegevens verloren gaan;

2.    U kunt gegevens in een vorige stap wijzigen door op vorige te klikken. De gegevens van alle stappen blijven behouden;

3.    Wanneer bovenstaande gegevens correct zijn ingevoerd, ga je naar Stap 4 van 4 door op volgende te klikken.