Stap 4 van 4; Geometrie

Stap vier geeft de keuze om nu reeds een deel van de geometrie van een gebouw te importeren via wizards voor een woning of utiliteitgebouw en een import via CAD.

Geometrie opstarthulp

[keuze]

Geen (Zelf gebouw tekenen) Met deze keuze blijft de geometrie na het afronden van de wizard leeg, zodat je zelf de geometrie kunt tekenen onder het menu-item ;

Start woning geometrie wizard; Met deze keuze ga je na het afronden van de wizard direct verder met een Wizards;

Start utiliteit geometrie wizard;Met deze keuze ga je na het afronden van de wizard direct verder met een Utiliteit geometrie wizard;

Start CAD import; Met deze keuze ga je na het afronden van de wizard direct verder met een Importeer 2D CAD.

Start BIM import; Met deze keuze ga je na het afronden van de wizard direct verder met een Importeer 3D BIM.

Verder gaan

1.    U kunt de wizard te allen tijde verlaten door op annuleer te klikken. De wizard wordt dan afgebroken waarbij alle ingevoerde gegevens verloren gaan;

2.    U kunt gegevens in een vorige stap wijzigen door op vorige te klikken. De gegevens van alle stappen blijven behouden;

3.    Wanneer alle gegevens in de wizard correct zijn ingevoerd, klik je op gereed. Het project wordt nu aangemaakt op basis van de ingevoerde gegevens en je wordt automatisch doorverwezen naar een eventueel gekozen wizard.