Stap 1 van 4; Basis gegevens

U geeft de naam van het gebouw op en kiest de berekeningen die gemaakt moeten worden. Om de verschillen in invoer te zien accentueren wij warmteverlies. Alle invoervelden die van belang zijn voor een warmteverliesberekening worden nu blauw gearceerd in Vabi Elements.

Naam

[tekst]
Dit is de titel projectnaam. De naam van het project wordt per versie apart opgeslagen.
Deze wordt onder Projectgegevens > Algemeen ingevuld. Zie ook Naam.

Referentie nummer

[tekst]
Nummer kan bijvoorbeeld een projectnummer zijn en is vrij te gebruiken.
Deze wordt onder Projectgegevens > Algemeen ingevuld. Zie ook Nummer.

Omschrijving

[tekst]
Dit is een eventuele extra omschrijving van het project. Deze is vrij te gebruiken.
Deze wordt onder Projectgegevens > Algemeen ingevuld. Zie ook Omschrijving.

Modules

[opties]
Hier kun je kiezen welke rekenmodules je in het project wilt gebruiken. De selectie van de modules wordt onder > Instellingen modules ingevuld. Zie ook Tonen en verbergen van modules.

Verder gaan

1.    U kunt de wizard te allen tijde verlaten door op annuleer te klikken. De wizard wordt dan afgebroken waarbij de ingevoerde gegevens verloren gaan;

2.    Wanneer bovenstaande gegevens correct zijn ingevoerd, ga je naar Stap 2 van 4; Instellingen door op volgende te klikken.