Voorgedefinieerd

Selecteer in het invoerveld ‘Invoer’ de optie [Voorgedefinieerd]. Afhankelijk van het type constructie verschijnt bij het volgende een invoerveld met een lijst met standaard constructies voor het betreffende type constructie. In het laatste veld wordt ter informatie de Rc-waarde van de standaard constructie getoond.

De naamgeving van de standaard constructies is gebaseerd op de materiaal opbouw van de constructies, zo kunt u eenvoudig een overeenkomende constructie vinden. De constructies zijn gebaseerd op ISSO publicatie 6 en NEN 5128 (2001).

Als u klaar bent met bewerken, klikt op de knop [Ok] om de wijzigingen toe te passen en weer terug te keren naar de lijst met constructies. In deze lijst staan nu de belangrijkste gegevens van de ingevoerde constructie(s) samengevat. Klik echter op [Annuleren] om de wijzigingen ongedaan te maken.