Eigen U- en ZTA-waarde

Als u de U-waarde en ZTA-waarde van een raam precies weet, dan kunt u deze direct invoeren. Selecteer invoerveld ‘Type’ de optie [Raam] (zie Figuur 30). Voorts selecteert u bij het invoerveld ‘Invoer’ de optie [Eigen U- en ZTA-waarde]. U kunt nu uw eigen waarde invoeren.

Selecteer vervolgens de betreffende ‘Zonwering’ en het type ‘Luifel’.  Het type luifel /overstek kunt u bepalen zoals beschreven in ISSO publicatie 75. Geen luifel als de waarde kleiner is dan 0,2 (1/5), luifel 1 (kleine luifel) tussen 1/5 en 1/3 en luifel 2 (grote luifel) indien groter of gelijk aan 1/3.

Als u klaar bent met bewerken, klikt op de knop [Ok] om de wijzigingen toe te passen en weer terug te keren naar de lijst met constructies. In deze lijst staan nu de belangrijkste gegevens van de ingevoerde constructie(s) samengevat. Klik echter op [Annuleren] om de wijzigingen ongedaan te maken.