Constructies verwijderen

Om een constructie te verwijderen selecteert u de gewenste constructie en klik vervolgens op de knop [Verwijderen]. De functie verwijderen is ook verwerkt in het contextmenu. Op de desktop verkrijgt u deze met behulp van de rechtermuisknop.

U krijgt altijd een melding ter controle. Zo wordt voorkomen dat u per ongeluk een constructie verwijderd.

Voorts kunt u ook een melding krijgen dat de constructie niet verwijderd kan worden. De constructie is dan gebruikt in de geometrie van één of meerdere sectoren (zie stap 4). Daarnaast kan de constructie ook zijn gebruikt als maatregel (zie stap 7).

Als u de constructie toch wilt verwijderen, moet u de betreffende koppelingen eerst ongedaan maken. Dit kan door in de betreffende sectoren de constructie te vervangen (of verwijderen) en door de constructie uit de varianten en de maatregelen te verwijderen.