Stap 1 van 4; Selecteer bestand

Na de CAD import opgeroepen te hebben, verschijnt bovenstaand venster genaamd CAD import.

Selecteer bestand

In stap 1 geef je op welke CAD-tekening je wilt importeren. Als er een juist bestand geselecteerd is, kan er op Volgende geklikt worden.

Verder gaan

U kunt de wizard te allen tijde verlaten door op annuleer te klikken. De wizard wordt dan afgebroken waarbij de ingevoerde gegevens verloren gaan;

U kunt gegevens in een vorige stap wijzigen door op vorige te klikken. De gegevens van alle stappen blijven behouden;

Wanneer bovenstaande gegevens correct zijn ingevoerd, ga je naar Stap 2 van 4; Instellingen door op volgende te klikken.