Bibliotheek uitwissel

Via de bibliotheek uitwissel kunnen na het aanmaken van een nieuwe project, tijdens het bewerken van een bestaand project tussentijds nog profielen, sjablonen en hulpmiddelen. Er verschijnt vervolgens een scherm met twee kolommen, bestaande uit profielen, hulpmiddelen en sjablonen. Aan de linker zijde zie je een lijst met de gehele inhoud van de bibliotheek. Aan de rechter zijde zie je een lijst met de gehele inhoud van de projectbibliotheek.

Kopiƫren naar project

[actie]
U kunt in de linker kolom een onderdeel selecteren en vervolgens op de knop Kopiƫren naar project klikken. Het onderdeel wordt vervolgens gekopieerd vanuit de centrale bibliotheek naar de projectbibliotheek.

Als een project leeg is, zie je wel onderdelen in de lijst staan. Dit zijn geen profielen, hulpmiddelen en sjablonen (files), maar betreft enkel de treeview met de typeverdeling (mappen).

In een project zitten geen profielen. Dit komt omdat een project zelf als een profiel beschouwd kan worden.