U kunt de wizard te allen tijde verlaten door op annuleer te klikken. De wizard wordt dan afgebroken waarbij de ingevoerde gegevens verloren gaan;

U kunt gegevens in een vorige stap wijzigen door op vorige te klikken. De gegevens van alle stappen blijven behouden;

Wanneer alle gegevens in de wizard correct zijn ingevoerd, klik je op gereed. De geometrie wordt nu aangemaakt op basis van de ingevoerde gegevens.

Na het importeren komt het programma direct in het  Gebouwen / ruimten onder Geometrie. Als alles goed gegaan is kan nu de nog ontbrekende invoer opgegeven worden, zoals schuine wanden en daken, vides, ontbrekende deelvlakken en het toewijzen van diverse sjablonen.