Tijdschema installaties

GS

Het tijdschema voor installaties wordt via installaties gekoppeld aan afgifte-apparaten en luchtbehandelingskasten en wordt gedefinieerd aan de hand van drie waarden: dag-, nachtbedrijf en uit. Dagbedrijf wordt groen gearceerd, nachtbedrijf wordt geel gearceerd en uit blijft wit. De instellingen die aan het nachtbedrijf gekoppeld zijn, zijn onder andere de ontwerptemperaturen, de opwarmtoeslag (te vinden onder ruimte-eisen) en de ventilatie (te vinden onder een ventilatiesjabloon).
Selecteer de gewenste tijdvak(ken) zoals eerder omschreven. Klik vervolgens op de gewenste waarde.

Aanbevolen waarden (ISSO 32):

Bij woningen van 06.00 tot 23.00 uur d.w.z. tijdvak 7 - 23. Voor verwarming geldt dat gedurende de nacht de installatie is uitgeschakeld en 1 uur voor de gebruikstijd weer wordt ingeschakeld.

Bij kantoren van 05.00 tot 18.00 d.w.z. tijdvak 6 - 18.

Bij scholen met dagonderwijs van 05.00 tot 16.00 uur d.w.z. tijdvak 6 - 16.

Bij scholen met dag- en avondonderwijs van 05.00 tot 22.00 uur d.w.z. tijdvak 6 - 22.

GS

ISSO Publicatie 32 (2011), paragraaf 1.7

Bedrijfstijd

ISSO-digitaal