Centrale bibliotheek

De centrale bibliotheek vormt een projectonafhankelijke basis om heel snel de meeste invoer voor een gebouwontwerp in een project te krijgen. In de centrale bibliotheek kun je als gebruiker je kengetallen kwijt, zodat je deze altijd voorhanden hebt. Ook kun je bibliotheken via profielen voor definiëren.

Bekijk deze pagina voor meer tips voor de Bibliotheek

Bibliotheekonderdelen

In de centrale bibliotheek zitten hulpmiddelen en sjablonen. Deze onderdelen zijn gelijk met de onderdelen die in de Projectbibliotheek te vinden zijn en kunnen zodoende gekopieerd worden naar de Projectbibliotheek. In de centrale bibliotheek zitten de volgende hulpmiddelen en sjablonen:

Openen

1.    Open de centrale bibliotheek door in het menu op bibliotheken en vervolgens op Centrale bibliotheekte klikken.
Als alternatieve actie kan ook de Sneltoetsen  Ctrl-L (Library) gebruikt worden.

De centrale bibliotheek komt nu tevoorschijn.

Afsluiten

Als je klaar bent met het bewerken van de centrale bibliotheek en je hebt hulpmiddelen, ruimtesjablonen, gebouwsjablonen en/of profielen wel of niet aangepast, kan de bibliotheek afgesloten worden.

Vabi Elements vraagt nu of de bibliotheek opgeslagen moet worden.

Yes, dan worden alle gemaakte wijzigingen in de centrale bibliotheek opgeslagen.

No, dan zullen alle gemaakte wijzigingen in de centrale bibliotheek verloren gaan.

Cancel, dan blijf je in de centrale bibliotheek.